Velkommen til AutoPlus - din samarbejdspartner

Autoplus er en landsdækkende kæde, med mere end 150 frie autoværksteder, fordelt over hele landet.

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker efter bilfabrikanternes forskrifter, og anvender reservedele af samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken.

Autoplus er en del af et international koncept med flere en 5000 værksteder i Europa, som står klar til at hjælpe dig på din rejse.

Her kan du finde mere information om vores internationale koncepter og finde værksteder rundt i verden.


Service:

Vi kan tilbyde at servicere din bil i overensstemmelse med bilfabrikanternes specifikationer. Vi har adgang til alle data, til alle bilmærker. Vi abonnerer på datasystemer, som sikrer os alle relevante data, samt servicebulletiner og servicemeddelelser udstedt af bilfabrikkerne.


Fejlfinding/diagnose

Vi råder over det bedste testudstyr, der er nødvendigt for, at kunne udlæse bilens computer og foretage justeringer. Dette sammenholdt med, at vi har investeret i det nødvendige specialværktøj for hvert bilmærke gør, at vi kan foretage alle serviceeftersyn og reparationer.


Kurser:

Vore medarbejdere følger branchens kurser, og får løbende opdateret den sidste nye teknologiske viden.


Viden:

Vi anvender udelukkende reservedele i OE-kvalitet, hvilket vil sige, at alle reservedele lever op til de krav, der stilles af bilfabrikkerne.


Servicebog:

Efter hvert serviceeftersyn stempler vi i bilens servicebog. Dette er en garanti for, at service er udført korrekt, og en forudsætning for at kunne gøre krav gældende i.h.t. bilens garantibestemmelser.


Ved evt. garantireklamation:

Det er vigtigt at fremlægge bilens servicebog, som dokumentation for, at alle serviceintervaller er overholdt. Hvis alle serviceeftersyn er fulgt og udført i.h.t. pågældende bils specifikationer, sikrer loven, at evt. garantireparation ikke kan afvises.


Husk derfor altid:

  • Vælg serviceværksted der udfører service efter bilfabrikkens specifikation.
  • Vælg serviceværksted der anvender godkendte reservedele i samme kvalitet som de fabriksmonterede.
  • Følg serviceintervallerne punktlig, og få stemplet i servicebogen
  • Husk mange biler kræver helt specielle motorolier. Lad dit serviceværksted påfylde præcist den type olie, som opfylder fabrikkens krav.


Tast dit postnummer ind i feltet midt på siden og find dit nærmeste Autoplus værksted - vi står klar til at byde dig velkommen...